Home \ Assortiment \ HONINGRAAT

HONINGRAAT | Stuur ons email en bestel honingraat met display bij VitaLife |Hoge kwaliteit & Snel geleverd

 21
 

    Honingraat van bijenkorf - gemaakt door bijen 

 

     Met onze honingraat panelen biedt u uw gasten rauwe honing die 100% natuurzuiver is. Bij raathoning zijn de raten van de bijenwas volledig door de bijen gebouwd en volgestopt met honing. Deze honing is volledig met raat en al te eten, uw gasten kunnen dit van de panelen afschrapen, of de pure vloeibare honing eten die van de panelen afdruipt. Rauwer en puurder dan raathoning bestaat er niet, u biedt hiermee een zeer exclusief product aan uw gasten.

 

 

 

 

 

Honing bij het ontbijt

Honing is een natuurlijke vloeibare substantie die wordt geproduceerd door bijen. Bijen halen nectar uit bloemen en door zowel het toevoegen van enzymen als door de indikking door verdamping wordt de nectar omgezet naar honing. Wij gebruiken honing als voedingsmiddel en in de meeste gevallen om ons eten zoeter te maken. Honing is een heerlijke zoetstof en kan prima in bijvoorbeeld de thee, maar ook op een beschuit, boterham of cracker is honing aanrader. Daarnaast smaakt honing ook in zuivel, zoals yoghurt heerlijk als aanvulling op de muesli of cruesli of gewoon als zoetmaker.

Om een volledig ontbijt aan uw gasten aan te kunnen bieden in uw restaurant of hotel, is honing eigenlijk onmisbaar.

Verse en natuurlijke honing voor uw gasten

Wilt u uw gasten graag verse honing aanbieden bij het ontbijt? Wilt u bij uw ontbijtbuffet of dessertbuffet een heuse honingraat aanbieden? Er gaat niets boven verse 100% natuurlijke honing. Bied uw gasten dan ook die mogelijkheid aan en ga voor een natuurlijke honingraat in uw restaurant. Onze door bijen gebouwde honingraat is compleet gevuld met de heerlijkste honing en omdat deze rechtstreeks uit de bijenkorf komt, is de honing vers.

Met onze honingraatpanelen biedt u uw gasten verse rauwe honing aan die 100% natuurzuiver is. Onze praktische honingraat displays zijn gemaakt van roestvrijstaal wat een stoere en stijlvolle uitstraling met zich meebrengt. Het is zo nog indrukwekkender om verse honing van een honingraat aan te bieden aan uw gasten. Daarnaast staat een bijenraat ook nog eens indrukwekkend en bijzonder en is het een echt pronkstuk bij je ontbijtbuffet.

Wat is een honingraat?

Raathoning of bijenraat is honing die op 100% natuurlijke wijze gemaakt wordt. De bijen bouwen de raten van echt bijenwas. Een honingraat bevindt zich in een bijenkorf of bijenkast en bestaat uit zeshoekige cellen. De honingraat is door bijen vers opgebouwd en volgestopt met honing. Hierdoor heeft een bijenraat een zachte structuur. Een honingraam bestaat uit 3% bijenwas en 97% pure honing. Nieuwe honingraat is heel goed met de honing samen te eten, alleen is het niet volledig verteerbaar. Je houdt uiteindelijk een klein beetje was over in je mond. Bij het eten van honingraat kun je de was tot een klein klompje kauwen en vervolgens uitspugen.

Door onze mooie en stevige roestvrijstalen display voor honingraten, kunnen uw gasten de honing met raat heel eenvoudig van de panelen schrapen. Ook kunnen ze de pure vloeibare honing die van de panelen druipt eten. Rauwer en puurder dan raathoning bestaat er niet en u biedt uw gasten met dit bijzondere product dan ook een exclusieve beleving aan.

Het gebruik van een honingraat

Om duidelijk te maken hoe de honingraat optimaal gebruikt en gepresenteerd kan worden, hebben wij een video gemaakt met uitleg.

Mocht u meer informatie willen of geïnteresseerd zijn in onze honingraat, dan vernemen wij het graag van u.

 
puur natuur voor uw ontbijtbffet